Musta Hurma

Musta Hurma on revyyryhmä, joka koottiin Ebola the Musicalia varten. Suurin osa jäsenistä on TAMKin musiikkiteatterilinjan kasvatteja. Tulevaisuudessa repertuaari saattaa laajentua!

Ella Jaakkola

TAMKin musiikkiteatterilinjalta valmistunut näyttelijä ja muusikko, joka teatterin lisäksi laulaa, sanoittaa ja säveltää urbaania elektronista poppia Illuusio-yhtyeessä sekä ääninäyttelee Netflix-sarjoissa. Ella rakastaa hankkia uusia skillsejä. Tällä hetkellä hän treenaa ja tutkii intohimoisesti mm. valokuvausta, dancehallia ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen keinoja.

Emilia Keskivinkka

Musiikkiteatterin ja -kasvatuksen opiskelija ja Ebolan koreografi. Emilian projekteihin kuuluu performatiivinen fuusioyhtye FAYA, jonka ensijulkaisu ilmestyy tänä vuonna. Rakastaa tanssilattioita, vesistöjä, kiipeilyseiniä ja joogaa. Nähdään tänä kesänä Samppalinnan kesäteatterin Perjantai on pahin -musikaalissa.

Kia Laitakari

Kiki valmistuu juuri TAMKin musiikkiteatterilinjalta ja on esiintynyt musikaaliproduktioissa mm. Samppalinnan kesäteatterissa ja Lahden kaupunginteatterissa. Hän johtaa myös Nokian Työväen Mieskuoroa, ja syksyllä Kikin voi bongata Notre Damen kellonsoittajasta Tampereen teatterissa. Kiki on tuore yrittäjä ja oman elämänsä joogi.

Dóra Lukács

Koskettimet, viulu

Valmistui TAMKin musiikkiteatterilinjalta 2017 pääaineenaan piano ja opiskelee musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa. Dóra on toiminut pianistina Tampereen Teatterin Catsissa ja pian Notre Damen kellonsoittajassa. Hän keikkailee aktiivisesti myös viulistina. Dóran lapsuuden unelma-ammatti oli lammaspaimen.

Kaisla Ollila

Sekopäisestä naurustaan tunnettu Kaisla on vilahdellut niin TTT:n kuin Samppalinnan kesäteatterinkin lavalla. Hän on opiskellut Lontoossa American Musical Theatre Academyssä ja on valmistumassa TAMKin musiikkiteatterin linjalta. Syksyllä hänet nähdään TTT:n Poikabändissä. Tykkää komediasta, luonnosta ja stepistä.

Tommi Penttinen

Basso

Kuoronjohdon opiskelija ja rinnakkaiselämässä IT-ohjelmistosuunnittelija. Tykkää sähkö-, kontra- ja TB-303-bassoista. Big in Uzbekistan.

Veera Tapanainen

TAMKin musiikkiteatterilinjalta valmistunut näyttelijä ja muusikko, joka tuo Ebola-tiimiin ripauksen Hämeenlinnalaista eksotiikkaa. Veeran voi bongata Tampereen Teatterissa ja syksystä alkaen Rauman Kaupunginteatterissa, johon hänet on juuri kiinnitetty. Tällä monipuolisella ammattilaisella on työkokemusta baarimikkoudesta merikilpikonnien pelastamiseen.

Inna Tähkänen

Keväällä 2018 TAMKin musiikkiteatterilinjalta valmistunut näyttelijä-laulaja-tanssija, joka on esiintynyt mm. useissa TTT:n musikaaleissa. Tällä hetkellä Inna jatko-opiskelee maisteria The Royal Conservatoire of Scotlandissa ja samalla (maassa maan tavalla) syö keksejä, juo teetä ja opettelee Shakespearen näytelmiä ulkoa. Hänen unelmarooleihinsa kuuluu mm. Turistin rooli musikaalista Ebola.

Osku Ärilä

Rummut, kuuluttaja

Viimeisen vuoden musiikkiteatteriopiskelija TAMKissa ja musiikkiteatterikoulu Skenen kasvatti. Oskun on voinut bongata paitsi useista TTT:n produktioista, myös ääninäyttelemästä lukuisissa animaatioissa. Syksyllä hän esiintyy Tampereen Teatterin Notre Damen kellonsoittajassa. Jos Oskun istuttaa rumpujen tai koskettimien ääreen, hän alkaa välittömästi soittaa Totoa.